17 Aralık 2020 tarihi itibari ile Jüpiter gününden merhaba. Oğlak burcunda ilerleyen Ay saat 08.35–09.26 arası boşlukta ilerliyor ve sonrasında Kova burcunun evine giriş yapıyor. . Enerjik, yenilikçi ve ne yapacağı belli olmayan bir ruh halinde olacağız. Yaklaşık iki buçuk gün boyunca olaylara ve durumlara geniş bir bakış açısıyla yaklaşabiliriz. Herkesten farklı olmak, farklı olanı yapmak isteğimiz ağır basabilir.

Ekip çalışmaları içinde yer almak, sosyalleşmek yaşantımıza renk ve hareket katacak şeylere daha çok eğilim gösterebiliriz.

 

Ay, Kovaya girer girmez bugün Kova burcuna giren Satürn ile kavuşuyor ve Venüs’ten atmışlık görünüm alıyor.. Kariyer yolumuzun temellerini güvence altına almak için bu geçişten faydalanabilir, deneyim kazanacağımız fırsatlar elde edebilir, otorite figürleriyle hayırlı görüşmeler yapabiliriz. Geleceğe dönük istikrar yaratacak planlar da geliştirmek için bu enerjiden faydalanabiliriz.

 

Günün gezegen hareketinde ise Satürn Kova burcuna giriyor. Kova burcunda 8 Mart 2023'e kadar kalacak. Satürn karma, zaman, yasa ve gücün gezegenidir. Satürn'ün temel ilkeleri sınırlama, disiplin, yapı, bilgelik, sorumluluk, sabır, görev ve düzendir.

Satürn, inşaat, mimarlık, tarım, madencilik, dağcılık, gümrük, savcılar, vergi daireleri, yürütme gücü ile de ilişkilidir. Satürn, Oğlak burcu ve Kova burcunu 10. ve 11. evlerini yönetir.

İnsan vücudunda Satürn iskelet, omurga, deri, diş, saç ve tırnaklara karşılık gelir. Her burçta Satürn yaklaşık 2,5 yıl kalır.

Satürn, Oğlak burcunun toprak özelliklerini terk edişi ve 2. hükümdarı olduğu Kova burcunun hava elementine geçişi ile Büyük Reformlara sebep olacak ve yenisini inşa etmek için eski her şeyi yok edecektir. Ayrıca bu, Güneşi, Boğa, Aslan ve Akrepler için önemli bir zamandır. Ve tabii ki Kova burcunda herhangi bir gezegeni ve köşe ev çizgisi olanlar içinde sevgili dostlar.

Satürn, Bu zaman içinde eski yapıyı, eski kuralları ve yasaları yok edecek, karşılığında yeni ve standart dışı yaklaşımlar sunacak. 

 

Değişim zamanlarında yaşamak ilginç ama herkese kolaylık sağlamaz. Alışılmış tutum ve çerçevelere bağlı kalmamak, modern ve yeni yöntemler kullanmak, yeni bir şey inşa etmek daha iyidir. Sonuçta, Kova geleceğin sembolü, ilerlemenin, yaratıcılığın ve beklenmedik dönüşlerin sembolüdür!

Bu geçiş sosyallik, reformlar, ekonomik dönüşümler, yeni bir siyasi yapı vizyonu, mali ve vergi sistemleri, sivil girişimler ve hareketler, bağımsızlık arzusu, eşitlik mücadelesi getirecek.

Hem profesyonel hem de kişisel olarak gelişecek yeni sosyal ilişkiler, temaslar, bağlantılar olacak, kolektif hedefler ve yeni organizasyonlar ortaya çıkabilir. Bilim, yeni teknolojiler, yenilikçi projeler, İnternetle ilgili gelişmeler, serbest çalışma, astroloji, enerji uygulamaları, Tıp ve gelecekteki konular hakkında deneyler daha fazla gündem yaratacak.

Yaratıcı insanlar için bu ideal bir zaman olacak. Bu sürede tüm orijinal fikirlerini hayata geçirebilirler ve onlara şekil verebilirler. Yeni bir proje veya bir iş yaratabilirler. 

Muhafazakâr insanlara ise herhangi bir yenilik kriz gibi görünebilir.

Peki, bu süre boyunca Ne yapmalısınız?
Daha özgür ve daha yaratıcı olun, kendini aşan, sizi sınırlandıran ve size gelişme sağlamayan bir şeye tutunmayın. Sizi aşağı çeken ve zevk vermeyen işleri değiştirin. Kendinizi geliştirin, öğrenen, kendi gerçeğinizi arayın ki bu dünyadaki yeni fırsatları kaçırmayın sevgili dostlar…

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım

Sevgiler.