14 Haziran 2021 tarihi itibari ile Ay gününden merhaba. Haftanın ilk iş günü Ay günü Aslan burcunun evinde geçiriyor. Güne  özgüvenli ve yaratıcı olacağımız enerjiler veriyor. Kişisel zevklere, eğlenceye, sanat ve yaratıcı uğraşlara ilgimiz artabilir. İş ve Sosyal ortamlarda ön plana çıkma arzumuz, artabilir,zira kendimizi daha net ifade edebilirsek bunu başarabiliriz.

 

Ay akşam saatlerinde Şiron ile olumlu bağlantı kurduktan sonra Satürn ve Uranüs arasındaki kareye uyumsuz bakış açısı gerçekleştiriyor. Stersli bir gece yaşamaktansa konu ve olaylara aşırı tepki vermemek, İyi düşünülmüş, metodik, sabırlı ve adımlar atmak en iyisidir.  Ayrıca kötü alışkanlıkların veya modası geçmiş inançların ilerlemememizi engellediğini fark edebilir bu sayede kendimize  yeni bir yol haritası çizebiliriz sevgili dostlar.

 

Günün gezegen hareketinde ise, Güneş-Neptün karesi etkinleşiyor. Çalışma alerjisini düşüreceği kadar, bazı psikolojik ve sağlık sorunlarına da daha duyarlı hale getiren bir enerjidir.

Hiçbir yeniliği desteklemeyen bu geçiş ile stresli ve rekabet gerektiren konulardan birkaç gün boyunca uzak durmak faydalı olacak. Özellikle her hangi bir sorunla karşılaşırsanız siz siz olun sorunu düzeltmeye çalışmayın.

İlişkilerde ise sahtekârlığa ve aldatmaya maruz kalabilir, bir takım sırları öğrenerek hayal kırıklıkları yaşamanız mümkün olabilir.

Enfeksiyonlara karşı duyarlılığınız artabilir, çok acil olmadıkça tıbbi testler yaptırmak veya ameliyat olmamak faydalı olur.

Özellikle depresyon gibi zihinsel sağlık sorunlarınız varsa, yediklerinize daha dikkat etmeli, ilaç ve alkolden de uzak durmalısınız.

Yaratıcılığınız ve hayal gücünüzü kullanmak, dini ve manevi görevlerinizi yerine getirmek için bu enerjiyi değerlendirebilirsiniz. Bugün özellikle sadaka vermeyi de ihmal etmeyin sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım

sevgiler.