28 Aralık tarihi itibari ile Ay gününden merhaba. Haftanın ilk iş günü Ay İkizler burcunun evinde ilerliyor. Güne hareketli ve dalgalı bir ruh halinde olacağımız enerjiler veriyor. Yılın son günlerinde olmanın telaşıyla eğitim, seyahat, ulaşım ve ticari konulardaki planlarımıza öncelik tanıyabiliriz.

 

Günün ilk yarısı Ay-Venüs karşıtlığı etkili oluyor. İçgüdüsel olarak moral bozukluğu, yanlış anlamalar ve tembelliğe eğilim gösterebiliriz. İlişkilerin gerilmesine, inatlaşmalara, kısa vadeli sıkıntılara neden olabilir ve bizleri finansal savurganlığa itebilir. Dolayısıyla, duygularımız, içgüdülerimizle hareket etmemeli ve önemli kararlar almaktan da uzak durmalıyız. Bu stresli enerjiyi kendimizi ve sevdiklerimizi mutlu edecek uğraşlara kanalize ederek olumlu kullanmaya çalışmalıyız sevgili dostlar.

 

Günün ikinci yarısı Ay-Neptün karesi, bu saatlerde gerçeklerden uzaklaşmamızı sağlayabilir. İlişkilerde ve günlük işlerimizde ise karışıklıklar yaşabiliriz. Dolayısıyla her zamankinden daha dikkatli ve temkinli hareket etmeliyiz.

 

Günün gezegen hareketinde ise Güneş-Uranüs trinesi etkinleşiyor. Yeni ve heyecan verici fikirler geliştirip hiç denemediğiniz ve yapmadığınız şeyleri yapmak, denemek isteyebilirsiniz. Hiç olmadık anda yeni fikirler aklınıza gelebilir ve sizi harekete geçirebilir. Kariyer hedeflerinizde önemli şanslar ayağınıza gelebilir.

Bilgisayar, elektrik, elektronik ve teknik işletmelerde karlı satışlar gerçekleşebilir. Ayrıca dünyada devrim niteliğinde gelişmeler meydana gelebilir.

Bilim ve teknoloji mühendislerine çok yararlı bir açıdır yeni bir buluş ya da yeni üretilen aygıtların tanıtımı yapılabilir sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım sevgiler.