1 Aralık 2020 tarihi itibari ile Mars gününden merhaba. İkizler burcunun evinde ilerleyen Ay saat 07.21de boşluğa giriyor ve günün tamamını boşlukta geçiriyor.

Sevgili dostlar Tutulmanın etkisi ve birde Ay boşlukta ilerlemekte olduğundan bugün yeni başlangıçlar yapmaktan ziyade günlük işlerimizi akışla ilerletmeye çalışacağımız enerjiler güne hâkim. Eksikliklerimizi tamamlamak, hatalarımızı düzeltmek, dağınıklığımızı toparlamak için enerjimizi harcamak daha faydalı olacak.

 

Genel olarak, tutulmalar sonuçta dışsal bir dönüşüme neden olacak, bir iç dönüşüm yaratır. Tutulmalar yaşam yolumuzda gelişmemize ve ilerlememize yardımcı olacak enerjilerdir.

Bazen kaderimizin belli yollarını açmak için sahnelerin arkasında kozmik bir şekilde çalışan iyi yada kötü hissettiren kadersel olayları getirirler. Onlara direnmek yerine bu değişiklikleri benimsemeye kendimizi hazırlamalıyız.

Bunlar, yaşamımızda bulunan tüm eski enerjik enkazı iyileştirip temizlenmesine ve bu yolumuzu temiz tutarak kendimizi daha iyi daha net hissetmenizi sağlayacak bir fırsattır. 

Kaybettiklerimizi veya kapattıklarımızı kötü şey olarak görmemeliyiz. Dolayısıyla henüz tamamen kontrol edemeyeceğimiz bir dönüşümü temsil eder. Horoskoplarımızda etkilediği ev alanlarındaki konularda alacağımız etkileri önümüzdeki günlerde hissetmeye başlayacağız. Bu durumda hayatımızda büyük bir hızlanma ve ilerleme kaydedeceğiz.

 Aldığımız haberlere, mesajlara, sembollere ve eş zamanlılıklara dikkat etmeliyiz. Bilinçli olalım ki bazen hızlı davranmamız gereken durumlarla karşılaşabiliriz. Bu sayede büyük bir değişimin haberlerini önceden almış olabiliriz.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım

Sevgiler.