U19 Futbol Gelişim Ligi’nde yeni sezon heyecanı başlıyor. Eskişehirspor ve Anadolu Spor Faaliyetleri, 23 Eylül Çarşamba günü oynanacak ilk hafta karşılaşmalarında sahaya çıkacak.

Eskişehirspor’un rakibi Ümraniyespor

Geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu performansla dikkat çeken Eskişehirspor U19 Takımı, sezonun ilk maçında Ümraniyespor’u konuk edecek. Saat 14.00’te başlayacak mücadele Vali Hanefi Demirkol Sahası’nda oynanacak.

Anadolu, Bigaspor’u ağırlayacak

Anadolu Spor Faaliyetleri U19 Takımı ise ilk hafta mücadelesinde Bigaspor ile karşı karşıya gelecek. Saat 14.00’te başlayacak maç öncesinde Anadolu ekibi de hazırlıklarını sürdürüyor.

Gençler sezona hazırlanıyor

İki Eskişehir temsilcisi de yeni sezona galibiyetle başlamayı hedeflerken, 23 Eylül’de oynanacak karşılaşmalar öncesinde çalışmalarına devam ediyor.

Muhabir: Şebnem Yıldırım