Tepebaşı Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Yunus Emre Spor Tesisleri, çocukların ve gençlerin farklı spor branşlarıyla buluşmasına ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Tesislerde sürdürülen voleybol kursları yoğun ilgi görürken, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ailelerin gösterdiği güvene teşekkür ederek çocukların sporla büyümesinin önemine dikkat çekti.
Yunus Emre Spor Tesisleri'nde Voleybol Heyecanı
Farklı yaş gruplarına göre oluşturulan gruplarda çocukların spor alışkanlığı kazanması hedefleniyor:
-
8-9 Yaş Grubu: 18 çocuk
-
10-12 Yaş Grubu: 25 çocuk
-
13-15 Yaş Grubu: 15 çocuk
Antrenörler eşliğinde gerçekleştirilen çalışmalarla çocukların temel voleybol becerilerinin yanı sıra takım çalışması, disiplin, koordinasyon ve spor kültürü kazanmaları sağlanıyor.
Başkan Ataç: "Güveninizi Boşa Çıkarmamak İçin Çalışıyoruz"
Çocukların aileleri tarafından belediye tesislerine emanet edilmesinin büyük bir sorumluluk olduğunu belirten Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, şu değerlendirmelerde bulundu:
"Çocuklarınızı bizlere emanet ettiğiniz ve bizlere güvendiğiniz için hepinize teşekkür ediyoruz. Bu güveninizi boşa çıkarmamak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret ediyoruz. Çocuklarımızı geleceğe hazırlarken sporun çok önemli bir yeri olduğuna inanıyoruz. Buradaki amacımız yalnızca çocuklarımıza bir spor branşı öğretmek değil; onların özgüvenli, disiplinli, paylaşmayı bilen ve geleceğe daha güçlü hazırlanan bireyler olarak yetişmelerine katkı sunmak."
Tepebaşı Belediyesi, çocukların ve gençlerin sağlıklı, hareketli ve sporla iç içe bir yaşam sürmeleri amacıyla farklı branşlardaki kurs faaliyetlerini aralıksız sürdürmeye devam ediyor.





