17 Temmuz’da Sivrihisar-Çeltik yolunda meydana gelen kazada yaralanan Hakime Akbaba, yoğun bakımda verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Kazanın Geçmişi

17 Temmuz 2026 Cuma günü, Sivrihisar ilçesi İstiklalbağı Mahallesi Sivrihisar-Çeltik karayolunun 14’üncü kilometresinde meydana gelen kazada, A.A. idaresindeki 53 AN 378 plakalı otomobil ile N.K. yönetimindeki 26 KR 886 plakalı hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı.

Sivrihisar'daki feci kaza

Yaralıların Durumu

Kazada sürücüler A.A. ve N.K. ile otomobilde yolcu olarak bulunan Hakime Akbaba (63) yaralandı. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralılar ambulanslarla Eskişehir Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

Acı Haber

Durumu kritik olan Hakime Akbaba, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Ancak doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

İnceleme Sürüyor

Polis ekiplerinin olayla ilgili başlattığı incelemenin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: Haber Merkezi