MİNİK TARAFTARLARLA UNUTULMAZ BULUŞMA

Kulüpten yapılan açıklamada, “Takımımız, Şehit Piyade Astsubay Çavuş Soner Özübek Ortaokulu'nu ziyaret ederek küçük taraftarlarımızla buluştu. Misafirperverlikleri ve sıcak ilgileri için okul yönetimine, öğrencilerimize ve Okul Müdürü Ayhan Yerli'ye teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

“KUCak DOLUSU HAYALLER” PROJESİNE TEŞEKKÜR

Açıklamada ayrıca, daha önce hiç maça gitmemiş binlerce çocuğu tribünlerle buluşturarak Eskişehirspor sevgisini yeni nesillere aşılayan “Kucak Dolusu Hayaller” projesine de teşekkür edildi. Kulüp, projeye öncülük eden Elif Tezanlar’a katkılarından dolayı özel olarak teşekkür etti.

KÖKLÜ DEĞERLER GELECEĞE TAŞINIYOR

Ziyaret sırasında futbolcularla hatıra fotoğrafları çektiren öğrenciler, Eskişehirspor’un şampiyonluğu için tebriklerini iletti. Etkinlik, kulübün sadece sportif başarılarla değil, toplumsal sorumluluk projeleriyle de şehre değer kattığını bir kez daha gösterdi.

Muhabir: Almıla Hilalsu Dindar