Yenikent İşletme Kooperatifi, Yenikent Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği yöneticileri ile İnşaat Mühendisleri Odası temsilcileri, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u makamında ziyaret etti. Ziyarette, bölge halkının uzun süredir beklediği imar planı kararından ötürü duyulan memnuniyet dile getirildi.

Etap-11 Revizyon Uygulama İmar Planı Onaylandı

Gerçekleşen buluşmada, Yenikent Mahallesi’nin bir bölümünü kapsayan Etap-11 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı'nın Odunpazarı Belediye Meclisi tarafından onaylanması ele alındı. Heyet, bölgenin önünü açacak bu önemli karar nedeniyle Başkan Kurt’a teşekkürlerini iletti.

Ziyarete;

  • Yenikent İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Ceyhan,

  • Kooperatif Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Kara,

  • Yenikent Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Canan Ceyhan,

  • TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Orkun Kılıç ve

  • İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi yöneticileri katıldı.

Yenikent’ten Başkan Kurt’a Imar Planı Teşekkürü

Yenikent’in Geleceği Masaya Yatırıldı

Onaylanan imar planıyla birlikte bölgede gerçekleştirilebilecek çalışmaların değerlendirildiği görüşmede, Yenikent’in geleceğine yönelik yapılabilecek ortak projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, kentin ve mahallelerin ihtiyaçları doğrultusunda ilgili meslek odaları ve kooperatiflerle iş birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Buluşma, karşılıklı görüş alışverişi ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

Kaynak: Haber Merkezi