Yeni sezona şampiyonluk hedefiyle hazırlanan Mihalıççıkspor, temaslarını sürdürüyor. Kulüp Sportif Direktörü Ömer Eren ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak’ı ziyaret etti.

Kulübün çalışmaları konuşuldu

Gerçekleştirilen görüşmede Mihalıççıkspor’un sportif faaliyetleri, yeni sezon planlaması ve gençlerin spora kazandırılmasına yönelik çalışmalar ele alındı.

Kulüp yöneticileri, yeni dönem hedefleri ve yürütülen faaliyetler hakkında Gürhan Albayrak’a bilgi verdi.

Forma hediye edildi

Ziyaretin sonunda Mihalıççıkspor yönetimi, Gürhan Albayrak’a kulüp forması hediye etti. Albayrak da yeni sezon öncesinde Mihalıççıkspor’a başarı dileklerini iletti.

Hedef şampiyonluk

Yeni sezona iddialı hazırlanan Mihalıççıkspor, sportif yapılanmasının yanı sıra kentteki temaslarını da sürdürerek şampiyonluk hedefi doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor.

Muhabir: Kemal Altan