Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş ve Genel Sekreter Volkan Günaydın, enerji teknolojilerinde yeni bir dönemi temsil eden hibrit jeneratör sisteminin tanıtım toplantısında Emsa Jeneratör ve sektör temsilcileriyle bir araya geldi. Vestel Mobilite ve Sparcon iş birliğiyle geliştirilen sistemin lansmanında, Emsa Jeneratör Genel Müdürü Sinan Gökhan Güner ile Vestel ve Sparcon yetkilileri proje hakkında detaylı bilgi verdi.
Programda konuşan ESO Başkanı Kesikbaş, yerli teknoloji geliştirme kapasitesini artıran her çalışmanın sanayi için kritik öneme sahip olduğunu belirtti. Hibrit jeneratör sisteminin enerji verimliliği, sürdürülebilirlik, karbonsuzlaşma ve üretim performansı açısından sektöre önemli katkılar sunacağını ifade etti.
Kesikbaş, Eskişehir sanayisinin yenilikçi yatırımlarla güç kazanmaya devam ettiğini vurgulayarak projede emeği geçen tüm paydaşlara teşekkür etti. Yeni teknolojinin hem şehir hem de ülke ekonomisine değer katması temennisinde bulundu.





