Bugün İnegöl Kafkas, Perşembe günü ise Bursa Nilüfer ile oynanacak özel maçlar, tesislerde seyircisiz olarak gerçekleştirilecek.

TFF Kriterleri Nedeniyle Seyircisiz

Profesyonel liglerde mücadele eden kulüpler, özel maçlarda dahi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından belirlenen kriterlere uymak zorunda. Resmi hakemlerin görev yapması, maçın oynanacağı yerin fiziki koşulları ve güvenlik önlemleri gibi unsurlar, TFF’ye raporlanmak durumunda.

Bu kapsamda, Eskişehirspor da hazırlık maçlarını kendi tesislerinde oynama kararı aldı. Ancak tesislerde tribün bulunmaması ve güvenlik açısından risk oluşmaması adına her iki karşılaşma seyircisiz oynanacak.

Kulüpten Taraftara Anlayış Çağrısı

Kulüp yetkilileri, alınan kararın tamamen federasyon kriterleri doğrultusunda alındığını belirterek, taraftarın gösterdiği anlayışa teşekkür etti. Eskişehirspor’un yeni sezon öncesi hazırlıkları bu iki özel maçla devam edecek.

Muhabir: İlker Güneş