Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi ve Sosyal Bilgiler derslerinin yanı sıra satranç atölyesiyle öğrencilerin gelişimine katkı sağlanacak.
Eğitimde Fırsat Eşitliği
Odunpazarı Belediyesi Gençlik Merkezleri, yeni eğitim döneminde çocukların ve gençlerin eğitim hayatına destek olmak amacıyla güz dönemi atölyelerini başlatıyor. Emek Gençlik Merkezi’nde düzenlenecek atölyelerde öğrenciler, akademik derslerin yanı sıra sosyal ve zihinsel gelişimlerini destekleyecek çalışmalarla buluşacak.
Atölye Programı
2, 3, 4 ve 5. sınıf öğrencileri için Türkçe ve Matematik dersleri verilecek. 6 ve 7. sınıf öğrencileri için ise Matematik, Türkçe, Fen Bilgisi ve Sosyal Bilgiler dersleri gerçekleştirilecek. Ayrıca 7-12 yaş arasındaki çocuklar için satranç atölyesi düzenlenecek.
Başvuru ve Tarihler
Atölyelere başvurular 31 Ağustos – 4 Eylül 2026 tarihleri arasında yapılacak. Eğitimler ise 12 Eylül 2026 tarihinde başlayacak.
Belediyeden Açıklama
Odunpazarı Belediyesi, eğitimde fırsat eşitliği anlayışıyla hareket ettiklerini vurgulayarak, ücretsiz atölyeler aracılığıyla öğrencilerin okul derslerine destek olmayı ve kendilerini geliştirebilecekleri nitelikli alanlar yaratmayı sürdüreceklerini belirtti.
İletişim Bilgileri
Bilgi almak ve başvuru yapmak isteyenler Emek Gençlik Merkezi’ne ulaşabilir: 📞 0222 250 05 52







