Vezne Hizmetleri Devam Ediyor
Sıcak Sular Veznesi, 6-7-8-9 Haziran tarihleri arasında bayram boyunca 08.30-16.30 saatleri arasında açık olacak.
Yunus Emre Halk Çarşısı ve Vişnelik vezneleri ise 5 Haziran Perşembe (arefe günü) yarım gün hizmet verecek. Vatandaşlar, su yükleme işlemlerini açık olan veznelerden veya şehir genelindeki otomatik yükleme noktalarından yapabilecekler.

Alo 185 Çağrı Merkezi 7/24 Açık
Olası arıza ve acil durumlar için Alo 185 Çağrı Merkezi, bayram boyunca 7 gün 24 saat esasına göre hizmet vermeye devam edecek.

Abone İşlemleri Yarım Gün Açık
Yunus Emre Halk Çarşısı Abone İşleri Birimi, 5 Haziran Perşembe günü yarım gün açık olacak. Bayram süresince ise abone işlemleri birimi kapalı kalacak.

Kalabak Su Hizmetlerinde Aksamaya Yer Yok
Kalabak Dolum Tesisleri ve Perakende Satış Ofisi, bayramın birinci günü hariç olmak üzere 7-8-9 Haziran tarihlerinde 09.00-17.00 saatleri arasında hizmet verecek.
Kalabak sokak dağıtım hizmeti de yine bayramın birinci günü dışında her gün vatandaşlara ulaştırılacak.

ESKİ'den Bayram Mesajı
ESKİ Genel Müdürlüğü, tüm Eskişehirlilerin Kurban Bayramı’nı kutlayarak, "Sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmenizi dileriz" mesajını paylaştı.

Kaynak: Bülten