Eskişehirspor’un Nesine 3. Lig yolundaki hayati mücadelesi için sadece şehir merkezinde değil, ilçelerde de nefesler tutuldu. Sivrihisar Belediyesi, Siyah-Kırmızılı ekibin bu akşam Balıkesirspor ile oynayacağı Play-Off rövanş maçını dev ekrana taşıyor. "Sandalyeni kap gel" sloganıyla duyurulan etkinlikte, Sivrihisarlı futbolseverler Açık Hava Heykel Bahçesi’nde bir araya gelerek tek yürek olacak. Belediye Başkanı Habil Dökmeci, tüm ilçe halkını bu büyük coşkuya ortak olmaya davet etti.
"Sandalyeni Kap Gel" Heyecana Ortak Ol
Sivrihisar Belediyesi, Eskişehirspor sevdalılarını bir araya getirmek ve takıma kilometrelerce öteden destek göndermek amacıyla örnek bir organizasyona imza atıyor. 28 Nisan Salı günü(bugün) saat 20.00'de başlayacak olan karşılaşma, ilçenin en güzel noktalarından biri olan Açık Hava Heykel Bahçesi’nde dev ekrandan canlı olarak verilecek. Vatandaşların kendi sandalyeleriyle katılabileceği etkinlikte, açık havada maç izleme keyfi yaşanacak.
Başkan Dökmeci: "Takımımıza Omuz Verelim"
Organizasyonun ev sahibi Sivrihisar Belediye Başkanı Habil Dökmeci, kentin en büyük markası olan Eskişehirspor’un her zaman yanında olduklarını vurguladı. Dökmeci, "Eskişehirspor’umuzun bu önemli mücadelesinde hemşehrilerimizle birlikte tek yürek olmak istiyoruz. Sivrihisar olarak takımımıza olan desteğimizi güçlü bir şekilde göstermek adına bu organizasyonu düzenledik. Gelin, bu büyük coşkuyu hep birlikte yaşayalım ve takımımıza omuz verelim" ifadelerini kullandı.
Sivrihisar’dan Stadyuma Selam
İlk maçtaki 2-1'lik mağlubiyetin ardından Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu’nda oynanacak rövanş, Siyah-Kırmızılı camia için "tamam mı, devam mı" niteliği taşıyor. Sivrihisar’daki bu dev ekran etkinliği, stadyuma gidemeyen taraftarlar için stadyum atmosferini ilçeye taşıyacak. İlçe halkının formaları ve bayraklarıyla alanı şölen yerine çevirmesi bekleniyor.







