Eskişehir çevreyolunda kask ve koruyucu ekipman kullanmadan yüksek hızla akan trafiğe karışan elektrikli scooter sürücüsü, hem kendi hayatını hem de trafikteki diğer sürücüleri tehlikeye attı.

Akan Trafikte Koruyucusuz ve Yüksek Hızlı Seyir

tehlikeli yolculuk

Çevreyolunun Tepebaşı ilçesi Fevziçakmak Mahallesi mevkiinde kaydedilen görüntülerde, bir scooter sürücüsünün akan trafikte sağ şeritten otomobillerle neredeyse aynı hızda ilerlediği görüldü. Hiçbir güvenlik önlemi almadan trafiğe karışan sürücünün tehlikeli yolculuğu, çevredeki diğer sürücülerin dikkatini çekti.

Fevziçakmak Mahallesi İstikametine Saparak Ayrıldı

Trafiği tehlikeye atan scooterlı şahıs, bir süre bu şekilde ilerledikten sonra Fevziçakmak Mahallesi istikametine saparak çevreyolundan ayrıldı. Araçların yoğun olduğu ana arterde yaşanan bu anlar, trafikteki denetimlerin ve güvenlik tedbirlerinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaynak: Haber Merkezi