Şampiyonluk sonrası takım, ilçe protokolünü ziyaret ederek hem destekleri için teşekkür etti hem de mutluluklarını paylaştı.
Takımı ilk olarak Günyüzü Belediye Başkanı Hidayet Özmen makamında ağırladı. Ziyaret sırasında Başkan Özmen’e, isminin yazılı olduğu Kayakentspor forması hediye edildi. Başkan Özmen, takımı tebrik ederek önümüzdeki sezon için de destek sözü verdi.
Şampiyon ekip, ardından Kayakent Muhtarı Fatih Olçay’ı ziyaret etti. Burada da sembolik bir kutlama yapılarak pasta kesildi ve Olçay’a isminin yazılı olduğu forma takdim edildi.
Günün finalinde Kayakent beldesinde düzenlenen yemekli eğlence programı ile şampiyonluk bir kez daha coşkuyla kutlandı. Takım oyuncuları, teknik heyet, taraftarlar ve belde halkının yoğun katılım gösterdiği etkinlikte renkli görüntüler oluştu.
Kayakentspor, saha içinde gösterdiği başarı kadar, saha dışında sergilediği birlik ve beraberlik ruhuyla da adından söz ettirmeye devam ediyor.