Cenk Erdoğan Trio’nun sahne aldığı konser, yoğun katılım ve uzun süre ayakta alkışlarla Eskişehir’de caz müziğine duyulan ilgiyi bir kez daha gösterdi.
Cenk Erdoğan Trio Sahne Aldı
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Caz ve Oda Müziği Günleri kapsamında sahneye çıkan Cenk Erdoğan Trio, sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Gitarist Cenk Erdoğan, bas gitarda Alper Yılmaz ve davulda Nedim Ruacan’dan oluşan trio, sahnedeki uyumları ve enerjileriyle dikkat çekti.

Repertuvar ve Performans
Konserde Anadolu’nun melodik zenginliğini çağdaş caz armonileriyle buluşturan eserler seslendirildi. “Yağmurla Gelen”, “Kara Gider”, “Büyükada” ve “Beklerken” gibi sevilen parçalar büyük beğeni toplarken, Neşet Ertaş ve Mesut Cemil’in bestelerinin caz düzenlemeleri de ilgiyle dinlendi. Doğaçlamaya dayalı müzikal diyaloglar ve yenilikçi düzenlemeler, izleyicilere derinlikli bir müzik deneyimi sundu.
Sanatseverlerin Yoğun İlgisi
Yoğun katılımla gerçekleşen konser, izleyicilerin uzun süre ayakta alkışlarıyla sona erdi. Etkinlik, Eskişehir’de caz müziğine duyulan ilginin altını çizerken, Caz ve Oda Müziği Günleri’nin kültür sanat hayatına kattığı değeri bir kez daha ortaya koydu.

Etkinlik Takvimi
Caz ve Oda Müziği Günleri kapsamında 5 Mart 2026 tarihinde saat 20.30’da Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Kültür Merkezi (Opera) sahnesinde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası konseri gerçekleştirilecek. Programda klasik müziğin seçkin eserleri sanatseverlerle buluşacak.
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği kültür ve sanat etkinlikleriyle kentte müzik ve sahne sanatlarına olan ilgiyi artırmayı hedefliyor. Caz ve Oda Müziği Günleri, bu vizyonun önemli bir parçası olarak öne çıkıyor.
Cenk Erdoğan Trio’nun sahne aldığı konser, Eskişehir’de caz müziğinin güçlü bir şekilde hissedildiği unutulmaz bir geceye dönüştü. Etkinlik, kentte kültür ve sanatın gelişimine katkı sağlayarak müzikseverlere keyifli bir deneyim sundu.





