Eskişehir Vişnelik Mahallesi’nde meydana gelen olayda apartmanın 4. katındaki çatı kapısı sökülerek götürüldü. Şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Apartman

Olayın Detayları

Eskişehir’in Vişnelik Mahallesi Yörüksoy Sokak’ta bulunan bir apartmanda hırsızlık olayı yaşandı. Henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler, binaya girerek 4. katta bulunan çatı arasına çıktı. Şüpheliler, çatı ile bina arasındaki geçişi sağlayan kapıyı yerinden söküp alarak bölgeden uzaklaştı.

Apartman Sakinlerinin İhbarı

Kapının yerinde olmadığını fark eden apartman sakinleri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kapının söküldüğü alanda inceleme yaptı.

Çatı Kapısı

Polis Çalışma Başlattı

Polis ekipleri, çatı kapısını çalan şüpheli veya şüphelilerin kimliklerinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: Haber Merkezi