AKREP VE YÜKSELEN AKREP; (23Ekim–21 Kasım) Sevgili Akrepler 9 Kasım tarihine kadar burcunuzda kalacak olan Jüpiter yılın en şanslı burcu olduğunuzu gösteriyor. Dolayısıyla 2018 sizi daha fazla ön plana çıkaracak. Hayatınızda faydasız bitişlerin ardından gelen yenilikler, kişisel beklentilerinizi ve hedeflerinizi gerçekleştirme fırsatı verecek.

31Ocakda Aslan-Kova aksındaki Ay tutulması onuncu evinizde gerçekleşiyor. Bu dönem kariyer, aile ve toplumsal sorumluluklarınızı yeniden tanımlama fırsatı sağlayabilirsiniz.

Geleceğinizi garanti altına almak isteyebilir, uzun vadeli bir amacınızı başlatabilirsiniz.

Kişisel başarı ve profesyonel olarak kariyer hayatınızda büyük fırsatlar elde edebileceğiniz gibi horoskopunuzdaki yerleşiminize göre kariyer yaşamınızda düşüş, emeklilik, iş bırakma veya iş akışınızın değiştirilmesi gibi gelişmeler de yaşayabilirsiniz.

Bir kısmınız ise kazançlarınızın yetersizliği yüzünden yeni iş arayışlarına yönelebilirler.

Bu dönem Enerjinizin büyük bir kısmını işinize harcamanız aile ilişkilerinizde sıkıntılar yaratabilir. Küçük problemleri büyük krizlere dönüştürmemeye dikkat etmelisiniz.

15 Şubat da (Aslan-Kova aksında) Güneş Tutulması dördüncü evinizde gerçekleşecek. Aile ilişkilerinizde sabır göstermeniz gereken gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ev alım-satımı, tamirat veya kiralama gibi ani gelişmeler sizi epey yorabilir.

Bazılarınız,emeklilik, evlilik- boşanma iş, yada başka sebeplerden dolayı başka bir şehre tanışabilirsiniz.

Bu dönem Ebeveynlerinize daha fazla zaman harcamak ve daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Ummadığınız masraflar ve planda olmayan para çıkışları yüzünden bütçenizi gözden geçirmek zorunda kalabilirsiniz.

Mart ayında Güneş beşinci evinizde olacak. Eğlence ve yaratıcılığınızı güçlendirecek. Aynı zamanda kendinizin hiç bilmediğiniz gizlenmiş olan bazı yönlerinizi keşfedebilirsiniz.

Fiziksel zihinsel uyumluluk sağlayacağınız bu zaman içinde kendinize güvenli seçimler ve değişiklikler yapabilirsiniz.

Sosyalleşmek ve eğlenmek için güçlü bir dürtüye sahip olacaksınız, ancak tipik yükümlülüklerimizi tamamen ihmal etmemeniz gerekecek.

Ebeveynler rutin düzeninizin dışına çıkabileceğiniz bir zaman. Dolayısıyla çocuklarınızın isteklerine yönelik daha duyarlı hareket edebilirsiniz. Sürpriz geziler, eğlenceli organizasyonlar, alışverişler ve yüzeysel olmayan paylaşımlar

ile hem onları şımartabilir, hem de bağlarınızı güçlendirebilirsiniz.

Bekârlar bu dönem arzularını takip ederek, derin tutkulu bir bağ kuracağınız özel biriye tanışabilir, romantik bir aşka açılım yapabilirsiniz.

 

Nisan ayının ilk haftası klasik yöneticiniz Mars-Satürn ile kavuşuyor. Hayata dair amaçlarınızı gerçekleştirmek ve daha fazla güç elde etmek isteyebilirsiniz. Ancak sorunlar ve zor deneyimler de yaşamanız mümkün. Bu dönem gecikmeler, engeller ve sizi yavaşlatacak gelişmeler, hayal kırıklığı yaşatabilir. Olay ve kavramlar sizi sinirli, kızgın ve intikam alma eğilimine sokabilir. Sabırlı, esnek, sakin kalmaya çalışın, rutin faaliyetlerinizin dışına çıkmayın meslektaşlarınız ve arkadaşlarınızla herhangi bir çatışmaya girmemeye özen gösterin.

Enerjiyi derin kökleşmiş bırakmak istediğiniz tutumlarınız, alışkanlıklarınızla yüzleşmek, koşullarınızı iyileştirmek ve çözmek için kanalize edebilirsiniz sevgili Akrepler.

 

Mayıs ayında Güneş yedinci evinizde ilerleyecek. Bu dönem işbirlikleri ve paylaşımlar vurgu kazanıyor. Beklenti, istek ve arzularınızın karşılığını bulacağınız dönüşümler elde edebilirsiniz. Partnerinizle ve sosyal alanlarda daha fazla zaman geçirebilirsiniz.

Sorun yaşayan evlilik yada birliktelikler bu dönem sorunlarınızı çözebilir, ilişkilerinizi derinleştirme imkanı bulabilirsiniz.

Bekâr akrepler aradığınız romantik tutuklu partnerinizi artık bulabilirsiniz. Bir kısmınız evlilik sözleşmesine, bir kısmınız iş sözleşmesine imza atarak sosyal statünüzü değiştiren, mutluluk verici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

 

Sevgili Akrepler 15 Mayısta değişim ve yüksek farkındalık gezegenimiz Uranüs yedinci evinize giriyor. İlişkilerinize daha fazla özgürlük ve heyecan getiriyor. Önümüzdeki yedi yılda, eşiniz, partneriniz ve yakın kişisel ilişkilerinizi etkileyecek. Önceden belirlenemeyen bir sürü değişim ve yeniden düzenleme yapabileceğiniz bir dönem.

Hayatınızı değiştirmek istemeseniz de, değişikliklerle birlikte gitmek ve değişiklikleri kabullenmek en iyisidir sevgili Akrepler.

 

 

Haziran ayında güneş 8.evinizde ilerleyecek. Eşiniz veya ortağınızla müşterek kazançlarınız ve sermayenizi büyütme yolunda yeni adımlar atabilirsiniz.

Yeni bir işletme açmak veya şirket kurmak, yatırım yapmak ve mevcut işini geliştirme isteğiniz olabilir. sponsor arayışına girebilirsiniz.

Vergi, sigorta, miras, nafaka, kredi konularında hukuki sorunlarınız bu dönem sonuçlanabilir. Hakkınız olan payı alabilirsiniz.

Cinsel isteklerinizin de artacağı bu dönemde cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlara dikkat etmenizde fayda var.

Hazımsızlık, kan dolaşımı, Hormon ve üreme sistemi sorunlarınıza köklü tedavi imkânları da bulabilirsiniz

13 Temmuzda Yengeç burcunda Güneş Tutulması dokuzuncu evinizde gerçekleşiyor. Dini ve felsefi inançlarınız testten geçeceği bir dönem. Aynı zamanda, kendinizi yeniden tanımlayabilir gizli yönlerinizi keşfedebilirsiniz. Uzak yolculuklar, yurt dışına açılım imkânlarınız oldukça genişleyebilir ve girişimleriniz çoğalabilir.

Yasal veya idari konularda işleriniz varsa gündeminizi meşgul edebilir.

Eğitimci ve öğrencilerin ise amaçlarına ulaşmak için daha fazla üretkenlik göstermeleri gerekecek.

27 Temmuzda Uranüs etkili Ay Tutulması dördüncü evinizde ve 11 Ağustosta Aslan burcunda yılın üçüncü Güneş tutulması ise yine onuncu evinizde gerçekleşiyor. Bu tutulma geleceğiniz ve beklentilerinize yönelik köklü değişiklikler getirebilir. Geçmişe dair ailevi sorunlarınızı çözmek için fırsatta verebilir. Mevcut işinizi değiştirmek zorunda kalabileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz kendiniz ya da aile üyelerinizle ilgili bir sağlık sorunları da gündeminize gelebilir.

9 Eylülde Venüs burcunuzda ilerlemeye başlayacak. Artık kendi mutluluğunuz, kendi çıkarlarınıza hizmet edeceksiniz. Zira yılın en şanslı ayında olduğunuzu söyleyebilirim sevgili Akrepler. Manyetik ve çekici bir doğada olmanıza rağmen estetik operasyon yaptırabilirsiniz. Saç, makyaj ve giyiminizde yeni bir tarz yaratacak değişiklikler yapabilirsiniz. Bu dönem sanatsal etkinlikler, davetler, partiler, ziyafetler gibi görkemli bir, sosyal yaşamın doyumuna ulaşabilirsiniz.

İş, İtibar ve statü kazançları elde edeceğiniz fırsatlar da yakalayabilir, Var olan ilişkileri güçlendirebilirsiniz.

Bekâr Akrepler ilişki kurmak, sevilmek ve takdir görmek istekleriniz artabilir. Hiç dert etmeyin bu dönem sizi hem duygusal hem de cinsel doyuma ulaştıracak partnerinizi bulabilirsiniz.

Ekim ayında Güneş on ikinci evinizde olacak. Manevi bir döneme giriyorsunuz sevgili Akrepler. Eski birtakım olayları gözden geçirme, ilişkilerinizi düzeltme isteğiniz sizi hem duyarlı hem de duygusal yapabilir. Bu arada Dinlenme ihtiyacı da hissedebilirsiniz. Dünyasal kaygılarınızı artık geride bırakarak içsel bir barış yapmalısınız.

Bu dönem sadaka vermeyi ihmal etmemeli, yardım ve bakıma ihtiyacı olan insanlara ve sokak hayvanlarına destek olmalısınız.

Stres, mide problemleri, ateş ve göz gibi sağlıkla ilgili sorunlarınıza da çözümler bulabilirsiniz.

Kasım ayında güneş burcunuzda beden ve ruh arasında uyumlu bir ilişki geliştireceksiniz sevgili Akrepler. Bu ay göstereceğiniz performans yüksek ve örnek olacak. Hayatınızda yeni şeyler başlatmak, yeni bir yol izlemek için harekete geçebilirsiniz. Yeni perspektifler kazanmak, hayatınıza renk ve anlam katacak yeni

kapılar açılabilir, sürpriz veya beklenmedik biçimde olumlu değişiklikler yaşayabilirsiniz.

Aralık ayında bir yandan daha fazla para kazanmak isteyebilir, bir yandan da savurganlık eğiliminde olabilirsiniz. İmkânınız varsa paranızı geleceğe yatırım yapmak için değerlendirebilirsiniz. spekülasyon, hobileriniz, eğlence ve çocuklarınız için bu dönem daha fazla harcamalar yapabilirsiniz. Finansal istikrar sağlayarak 2019 yılını hazırlıklı karşılamalısınız, sevgili Akrepler mutlu yıllar

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım. Sevgiler