TÜGVA Eskişehir Yaz Okulu’nda öğrencilerle bir araya gelen Vali Erdinç Yılmaz, sınıfları gezerek gençlerle sohbet etti. İl Temsilcisi Mahmut Öksüzoğlu, ziyaretin kendileri için büyük bir onur olduğunu söyledi.
Vali Yılmaz Öğrencilerle Buluştu
Eskişehir Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, TÜGVA Eskişehir İl Temsilciliği tarafından düzenlenen yaz okulunu ziyaret etti. Şehit Muhammed Fatih Safitürk İmam Hatip Ortaokulu’nda gerçekleşen ziyarette sınıfları tek tek dolaşan Vali Yılmaz, öğrencilerle sohbet ederek eğitim ve sosyal faaliyetleri yerinde inceledi.
Gençliğe Verilen Destek
TÜGVA Eskişehir İl Temsilcisi Mahmut Öksüzoğlu, Vali Yılmaz’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. “Gençliğe, eğitime ve geleceğimize verdikleri kıymetli destekler için Sayın Valimize teşekkür ediyoruz. Evlatlarımız için öğrenmeye, eğlenmeye ve üretmeye devam edeceğiz” dedi.
Yaz Okulunun Katkısı
Eğitim, spor ve sosyal faaliyetlerin bir arada sunulduğu TÜGVA Yaz Okulu, dönem boyunca çocukların ve gençlerin kişisel gelişimlerine katkı sağlamayı sürdürecek.







