Eskişehirspor’un 2026-2027 sezonu öncesinde başlattığı kulüp tarihinin en büyük kombine hareketi "#VarsanVarım", sporseverlerden ve ünlü isimlerden büyük yankı bulmaya devam ediyor. Bu akşam ES TV ve Kanal 26 ortak canlı yayınıyla resmen start alacak dev kampanya öncesinde, Türk spor medyasının önde gelen Eskişehirli isimlerinden ünlü muhabir Yağız Sabuncuoğlu da memleketinin takımına destek verdi.

Sabuncuoğlu'ndan Çağrı: "Eskişehirspor'umuz için akşam ben de yayına katılacağım"

Eskişehir doğumlu olan ve Türk futbol kamuoyunun yakından takip ettiği başarılı gazeteci Yağız Sabuncuoğlu, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımla siyah-kırmızılı camiaya moral verdi. Eskişehirspor’un Türk futbolundaki köklü geçmişine ve tribün kültürüne dikkat çeken Sabuncuoğlu, tüm Eskişehirlileri, iş insanlarını ve bürokratları kampanya etrafında kenetlenmeye davet etti.

Yağız Sabuncuoğlu

Dev Kampanya Bu Akşam Saat 19.30'da Ekranlarda!

Yağız Sabuncuoğlu'nun desteğiyle heyecanın daha da yükseldiği #VarsanVarım kombine kampanyası, 10 Ekim Cumartesi (bugün) saat 19.30’da ES TV ve Kanal 26 ortak yayınıyla izleyiciyle buluşacak. Canlı yayında iş insanları, kurumlar ve taraftarlar toplu ve bireysel kombine alımları yaparak kulübe güç katacak.

Muhabir: Kaan Sezer