Altes Tribün Lideri Mücahit Uluçay, Eskişehirspor’un Bigaspor karşısında aldığı 3-0’lık mağlubiyetin ardından sosyal medya hesabından sert bir açıklama yaptı. Ortaya konulan oyunu eleştiren Uluçay, futbolculara yönelik dikkat çeken ifadeler kullandı.
“Böyle ruhsuz takımla şampiyonluk olmaz”
Takımın sahadaki görüntüsüne tepki gösteren Uluçay, “Bu oyunla bu gemi bırak karayı, denizde bile yürümez. Böyle rezil, böyle ruhsuz bir takımla bırak şampiyonluğu, pazara çıkıp patates alınmaz” ifadelerini kullandı.
Futbolculara sert mesaj
Eskişehirspor’un Türkiye çapında büyük bir camia olduğunu vurgulayan Uluçay, oyuncuların sahadaki mücadele seviyesini yükseltmesi gerektiğini belirtti. Altes Tribün Lideri, “Ya kendinize gelin ya da bavulunuzu toplayın, bu şehirden arkanıza dahi bakmadan gidin” dedi.
“Bir dahakine böyle konuşma yok”
Tepkisini sürdüren Mücahit Uluçay, “Bir dahakine böyle konuşma yok, hepiniz bunu aklınıza kazıyın. Şehir küçük” sözleriyle açıklamasını tamamladı.




