Türk futbolunda şok gelişme! İstanbul'da yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Ferhat Gündoğdu, görevinden istifa etti.

Mahkeme Süreci Sonrası İstifa Kararı

İstanbul'da yürütülen soruşturma çerçevesinde gözaltına alınan MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun da aralarında bulunduğu 7 şüpheli, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilmişti. Gerçekleştirilen yargılama sonucunda Ferhat Gündoğdu'nun da aralarında yer aldığı 5 kişi tutuklanırken, 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Ferhat Gündoğdu, Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu. Gündoğdu'nun istifa dilekçesinin avukatları aracılığıyla Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) iletildiği öğrenildi.

Kaynak: Haber Merkezi