Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2025-2026 eğitim-öğretim yılı hazırlıkları kapsamında yeni göreve başlayan okul müdürleri ve müdür yardımcılarıyla toplantı düzenledi.
Ali Güven Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faideci başkanlık ederken, Şube Müdürleri Orhan Kemal Karakuş ve Mehmet Bayrakdar da katıldı.
Toplantıda okulların fiziki ve akademik hazırlıkları, öğretim programlarının uygulanması, ölçme ve değerlendirme süreçleri, öğrencilerin gelişimini destekleyecek çalışmalar ile okul güvenliği ve disiplin konuları ele alındı. Ayrıca yeni yöneticilerin karşılaşabilecekleri muhtemel sorunlara yönelik çözüm önerileri değerlendirildi.
Konuşmasında iş birliği ve koordinasyonun önemine dikkat çeken İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faideci, “Okullarımızın başarısında yöneticilerimizin özverili çalışmaları büyük bir rol oynamaktadır. Hep birlikte öğrencilerimizin geleceği için daha güçlü adımlar atacağız.” dedi.
Toplantı, katılımcıların görüş ve önerilerini paylaşmasının ardından yeni yöneticilere başarı dileklerinin iletilmesiyle sona erdi.