Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Taşacak Bu Deniz, yeni bölümün Ramazan Bayramı’nın ilk gününe denk gelmesi nedeniyle yayın akışında değişikliğe gitti. 21. bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyen yapımın 22. bölümü, bayram tatili sebebiyle bu hafta ekranlarda olmayacak. Milyonlarca takipçisi olan dizinin yeni bölümü için bir sonraki hafta işaret edildi.

Taşacak Bu Deniz İzleyicilerine Kötü Haber!

Bayram Molası Verildi

TRT 1’in her hafta sosyal medyada gündem olan dizisi Taşacak Bu Deniz’in 22. bölümü, normal şartlarda 20 Mart Cuma akşamı izleyiciyle buluşacaktı. Ancak tarihin Ramazan Bayramı’nın 1. gününe denk gelmesi, kanal yönetimini ve yapım ekibini yayın akışında değişikliğe gitmeye yöneltti. Bayram haftası boyunca birçok dizi setinde olduğu gibi Taşacak Bu Deniz setinde de tatil uygulamasına geçildi.

Taşacak Bu Deniz İzleyicilerine Kötü Haber!

Yeni Bölüm Tarihi Belli Oldu

İzleyicilerin "Dizi bitti mi?" veya "Neden yok?" sorularına yanıt gecikmedi. Dizinin merakla beklenen 22. bölümünün, bir haftalık aranın ardından 27 Mart Cuma akşamı kendi saatinde TRT 1 ekranlarında olması planlanıyor. 20 Mart akşamı ise dizinin yerine bayrama özel içeriklerin veya film kuşağının yer alması bekleniyor.

Özellikle son bölümlerde tırmanan gerilim ve 21. bölümdeki çarpıcı gelişmeler, izleyicilerde büyük bir merak uyandırmıştı. Bayram arası, dizinin takipçileri için uzun bir bekleyiş anlamına gelse de, yapım ekibinin bu süreyi yeni bölümlerin stok çalışmaları ve görsel kaliteyi artırmak için değerlendireceği belirtiliyor.

Kaynak: Haber Merkezi