Tepebaşı Belediyesi'nin sağlıklı yaşamı desteklemek amacıyla düzenlediği ücretsiz sabah sporları etkinlikleri, Eskişehirlilerin yoğun katılımıyla devam ediyor. Uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen programlar, güne enerjik başlamak isteyen vatandaşları parklarda buluşturuyor.
Sabahın ilk saatlerinde spor yapıyorlar
Haftanın dört günü Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı'nda, cuma günleri ise Kumlubel Parkı'nda gerçekleştirilen etkinliklerde her yaştan vatandaş bir araya geliyor. Özellikle kadınların yoğun ilgi gösterdiği egzersiz programları, katılımcılara hem fiziksel hem de zihinsel olarak zinde kalma fırsatı sunuyor.
Sağlıklı yaşam kültürü destekleniyor
Tepebaşı Belediyesi, düzenlediği ücretsiz spor etkinlikleriyle vatandaşları düzenli egzersize teşvik etmeyi sürdürüyor. Doğayla iç içe gerçekleştirilen sabah sporları sayesinde katılımcılar hem sağlıklı yaşam alışkanlığı kazanıyor hem de güne hareketli bir başlangıç yapıyor.





