AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, 2026 FIFA Dünya Kupası heyecanını yerinde yaşamak üzere Amerika Birleşik Devletleri’ne gitti. Hatipoğlu, ailesiyle birlikte Kaliforniya eyaletine bağlı Santa Clara şehrinde bulunan Levi’s Stadyumu'na geçerek A Milli Futbol Takımı'mızın Paraguay ile oynadığı kritik grup karşılaşmasını tribünden takip etti.

A Milli Takım

Levi’s Stadyumu'nda Kırmızı-Beyazlı Heyecan

A Milli Futbol Takımı'mızın 2026 FIFA Dünya Kupası'ndaki kader sınavı, siyaset dünyasının da yakın takibindeydi. AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, ay-yıldızlı ekibe destek vermek amacıyla Amerika Birleşik Devletleri'ne (ABD) gitti.

Milli mücadele için Kaliforniya eyaletinin Santa Clara şehrinde bulunan dev organizasyon adresi Levi’s Stadyumu’nu tercih eden Hatipoğlu, karşılaşmayı ailesiyle birlikte tribünden takip etti. Millilerimizin sahada döktüğü ter ve ortaya koyduğu çabaya tribünlerden ortak olan Eskişehir Milletvekili, zorlu 90 dakika boyunca takımı destekledi.

Nebi Hatipoğlu

D Grubu Heyecanı San Francisco Bay Area'da Yaşandı

Dünyanın en büyük spor organizasyonlarından biri olan 2026 Dünya Kupası atmosferini yerinde solumak adına ABD'ye giden Nebi Hatipoğlu, karşılaşma öncesi ve sonrasında stadyum çevresindeki taraftarlarla da bir araya geldi. Maçın ardından erken veda hüznünün yaşandığı tribünlerde Hatipoğlu ailesi de milli heyecanı ve üzüntüyü yakından hissetti.

Muhabir: KAAN SEZER