Eskişehirspor'da yeni sezon öncesi transfer çalışmalarında iki önemli dosyada pürüz yaşanıyor. Siyah-kırmızılı ekibin kadrosuna katmak istediği Muhammet Taha Akdağ ve Bünyamin Dalkılıç transferlerinde kiralık formülü süreci çıkmaza soktu.

Kiralık şartı masayı zorlaştırdı

Edinilen bilgilere göre Muhammet Taha Akdağ'ın kulübü Erzurumspor ile Bünyamin Dalkılıç'ın kulübü Kocaelispor, iki oyuncuyu da bonservisleriyle göndermek yerine kiralık olarak değerlendirmek istiyor. Bu durum, transfer görüşmelerinde önemli bir engel oluşturdu.

Yönetim bonservisli transfer istiyor

Eskişehirspor yönetiminin uzun vadeli kadro planlaması doğrultusunda kiralık transfer seçeneğine sıcak bakmadığı öğrenildi. Taraflar arasındaki görüşmeler sürerken, mevcut şartlar nedeniyle iki futbolcunun transferinin şimdilik zora girdiği ifade ediliyor.

Muhabir: KAAN SEZER