TEI tesislerinde çıkan yangın ekiplerin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Milletvekili Hatipoğlu, itfaiye ve saha ekiplerine teşekkür ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Olayın Ardından Hatipoğlu’nun Açıklaması

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, TEI tesislerinde meydana gelen yangın sonrası olay yerine giderek çalışmaları yerinde takip etti. Hatipoğlu, “Ekiplerimizin özverili ve hızlı müdahalesi sayesinde yangın kontrol altına alınmış ve gerekli müdahaleler yapılmıştır. En büyük tesellimiz, herhangi bir can kaybı veya yaralanmanın bulunmamasıdır” dedi.

TEI

Teşekkür ve Geçmiş Olsun Mesajı

Hatipoğlu, süreci ilk andan itibaren büyük gayretle yöneten itfaiye personeline, saha ekiplerine ve TEI çalışanlarına teşekkür ederek, “Şehrimize ve TEI ailemize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi