Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü, ilçelerdeki gençlik yapılanmalarını güçlendirmek ve yerel projeleri denetlemek amacıyla Sarıcakaya ilçesine bir ziyaret gerçekleştirdi. Sarıcakaya Gençlik Merkezi’nde yürütülen eğitim, spor ve sosyal sorumluluk projelerini titizlikle inceleyen İl Müdürü, merkezin ilçedeki gençler için sunduğu imkanlar hakkında detaylı bilgi aldı.

Gençlik ve İl Spor İl Müdürü

Sarıcakaya’da Gençlik Faaliyetlerine Yakın Takip

Gençlik ve Spor İl Müdürü’nün Sarıcakaya ziyareti kapsamında, merkezin fiziksel şartları ve devam eden kurs programları değerlendirildi. İlçedeki gençlerin serbest zamanlarını verimli değerlendirmeleri adına hayata geçirilen atölye çalışmaları ve kültürel etkinlikler, İl Müdürü tarafından takdirle karşılandı. Ziyaret sırasında merkezdeki görevlilerle bir araya gelen müdür, projelerin sürdürülebilirliği ve erişilebilirliği üzerine stratejik değerlendirmelerde bulundu.

Sarıcakaya’nın kendine has dokusuna uygun gençlik projelerinin geliştirilmesi gerektiğini vurgulayan yetkililer, merkezin bölge gençliği için sadece bir bina değil, bir sosyal yaşam alanı olduğunun altını çizdi. İncelemeler sırasında merkezin teknik altyapısı ve spor alanlarındaki son durum da kayıt altına alındı.

Sarıcakaya

"Gençlik Merkezlerimiz Aktif Rol Oynamaya Devam Edecek"

Ziyaretin sonunda açıklamalarda bulunan İl Müdürü, Eskişehir genelinde gençlik merkezlerinin kapasitelerini artırmayı hedeflediklerini belirtti. Gençlerin akademik ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayan tüm çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini ifade eden müdür, şu mesajı verdi:

"Gençlik merkezlerimiz, gençlerimizin kendilerini keşfetmeleri ve potansiyellerini ortaya koymaları için en güvenli limanlardır. Sarıcakaya’daki bu merkezimiz de ilçemizin dinamizmini yansıtıyor. Burada yürütülen her proje, geleceğin donanımlı bireylerini yetiştirmek adına atılmış bir adımdır."

İl Müdürü, Sarıcakaya’daki çalışmaların ardından tesislerden ayrılırken, ilçedeki gençlik yatırımlarının artarak devam edeceği müjdesini de paydaşlarla paylaştı.

Kaynak: İHA