Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ) tarafından yapılan güncel bilgilendirmeye göre, Eskişehir genelinde 4 Haziran 2026 Perşembe günü için planlı bir elektrik kesintisi öngörülmüyor. Vatandaşların enerji kesintilerinden haberdar olması için SMS bilgilendirme hizmeti hatırlatıldı.
Eskişehir’de 4 Haziran İçin Kesinti Yok
Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ’den alınan verilere göre, Eskişehir il genelinde 4 Haziran 2026 Perşembe günü herhangi bir planlı elektrik kesintisi yapılmayacak. Şehrin enerji altyapısında rutin bir bakım veya onarım çalışmasının planlanmadığı bu günde, vatandaşların elektriksiz kalması beklenmiyor.
Bilgilendirme Kanalları Açık
Yetkililer, bölgedeki planlı kesintilerden anında haberdar olmak isteyen vatandaşlara kolaylık sağlandığını hatırlattı. Aboneler, 7/24 hizmet veren ALO 186 Çözüm Merkezi'ni arayarak veya OEDAŞ’ın resmi web sitesindeki "bilgi güncelleme" kısmından iletişim bilgilerini güncelleyerek, olası acil durumlarda veya planlı kesintilerde SMS yoluyla bilgilendirilebilirler.







