Eskişehirspor Mali Genel Kurulu'nda açıklanan mali tablo, kulübün geçmiş dönem başkan ve yöneticilerine olan borç yükünü gözler önüne serdi. Paylaşılan verilere göre siyah-kırmızılı kulübün eski başkan ve yöneticilere olan toplam borcu yaklaşık 36 milyon TL seviyesine ulaştı.
En yüksek alacak eski başkan Sinan Özeçoğlu'nda
Mali Genel Kurul'da açıklanan listeye göre Eskişehirspor'un eski başkan ve yöneticilere olan toplam borcu 35 milyon 980 bin TL olarak açıklandı.
Listede en yüksek alacak 12 milyon 238 bin TL ile eski başkan Sinan Özeçoğlu'na ait olurken, ikinci sırada 7 milyon 529 bin TL alacakla eski başkan Mesut Hoşcan yer aldı.
Birçok eski yönetici alacaklı durumda
Açıklanan mali tabloda Ahmet Semih Ergezer'in 1 milyon 301 bin TL, Murat Ilgaz'ın ise 1 milyon TL alacağı bulunduğu belirtildi.
Bunun yanı sıra Ahmet Yalçın, Mehmet Şimşek, Fatih Baturaygil ve Erkan Koca'nın da kulüpten alacağı bulunan isimler arasında yer aldığı bildirildi.
Mali tablo dikkat çekiyor
Eskişehirspor'un mali genel kurulunda açıklanan borç kalemleri, kulübün geçmiş dönemlerden devreden mali yükünün devam ettiğini ortaya koydu. Yönetimin, kulübün ekonomik yapısını güçlendirmek ve borç yükünü azaltmak amacıyla çalışmalarını sürdürdüğü belirtilirken, eski dönem alacaklarının çözümü önümüzdeki süreçte de gündemdeki yerini koruyacak.





