Eskişehirspor Başkanı Ulaş Entok, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi makamında ziyaret etti. Siyah-kırmızılı kulübün mevcut durumu ve geleceğe yönelik projelerinin değerlendirildiği görüşmede Başkan Ünlüce, lige galibiyetle başlayan Eskişehirspor’a deplasman maçları öncesinde başarı dileklerini iletti.
Eskişehirspor Yönetim Kurulu, kent protokolü ve yerel yönetimlerle temaslarını sürdürmeye devam ediyor.
Kulübün Geleceği ve Projeler Görüşüldü
Ziyaret kapsamında Eskişehirspor Başkanı Ulaş Entok, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ile bir araya geldi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede siyah-kırmızılı kulübün güncel durumu, idari ve mali yapılanma süreci ile geleceğe yönelik planlanan çalışmalar ve projeler detaylıca ele alındı.
Başkan Ünlüce’den Deplasman Maçları Öncesi Moral Destek
Lige galibiyetle başlayan ve moral depolayan Eskişehirspor’un performansından duyduğu memnuniyeti belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, kulüp başkanı Ulaş Entok ve yönetimini tebrik etti. Ünlüce, siyah-kırmızılı ekibin fikstürde yer alan Uşakspor ve Bigaspor deplasman zorluklarını aşarak şampiyonluk yolunda başarılı sonuçlar alacağına inandığını ifade etti.
Başkan Ulaş Entok ise Büyükşehir Belediyesi’nin kulübe sağladığı katkılardan ve Başkan Ünlüce’nin destek mesajlarından dolayı teşekkürlerini sundu.



