Eskişehir’in Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan bir yapı fabrikasında meydana gelen kazada, yüksekten düşen 52 yaşındaki bir işçi yaşamını yitirdi.
Fabrikada Feci Olay: İnceleme Başlatıldı
Edinilen bilgilere göre olay, saat 10.00 sıralarında 75. Yıl Mahallesi Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) 9. Cadde üzerinde faaliyet gösteren bir yapı fabrikasında gerçekleşti. Henüz bilinmeyen bir nedenle yüksekten düşen H.S. (52) ağır yaralandı.
Çevredeki çalışanların ihbarı üzerine olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı ilk kontrollerde, 52 yaşındaki işçinin olay yerinde yaşamını yitirdiği tespit edildi. Polis ekipleri fabrika içerisinde ve olay bölgesinde detaylı inceleme başlatırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.





