Kar, Çamlıyayla, Çiftlikhisar ve Evliyagül sokakları 29 Ağustos akşamından itibaren araç trafiğine kapatılacak.
Kutlamalar İçin Trafik Önlemleri
Eskişehir’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. yılı kutlamaları kapsamında Dede Korkut Parkı ve çevresinde geniş kapsamlı trafik tedbirleri uygulanacak. 30 Ağustos Pazar günü saat 07.00’den 24.00’e kadar Kar Sokak, Çamlıyayla Sokak, Çiftlikhisar Sokak ve Evliyagül Sokak araç trafiğine kapatılacak.
Park Yasağı ve Araç Çekme
29 Ağustos Cumartesi günü saat 22.00 itibarıyla kapatılacak güzergâhlarda araç parkına izin verilmeyecek. Güvenlik önlemleri doğrultusunda belirtilen sokaklara ve Dede Korkut Parkı önündeki park alanlarına bırakılan araçlar emniyet ekiplerince çekilerek muhafaza altına alınacak.
Sürücülere Uyarı
Yetkililer, mağduriyet yaşanmaması için sürücülerin alternatif güzergâhları tercih etmelerini ve trafik işaretlerine uymalarını önemle hatırlattı.







