Eskişehirspor Kulüp Başkanı Ulaş Entok, kulübün 61. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını belirtti. Siyah-Kırmızılı kulübün köklü geçmişi ve güçlü taraftar desteğiyle Türk futbolunun önemli markalarından biri olduğunu vurgulayan Entok, yeni döneme yönelik çalışmaların sürdüğünü ifade etti.
Kombine ve forma satışları başlayacak
Yeni sezonda taraftar desteğini daha da güçlü şekilde hissetmek istediklerini söyleyen Entok, kombine, forma ve reklam alanı satışlarının kısa süre içerisinde başlayacağını açıkladı. Taraftarın kulübe her zaman büyük destek verdiğini belirten Başkan Entok, bu süreçte de yoğun ilgi beklediklerini dile getirdi.
Çok sayıda futbolcu Eskişehirspor’u tercih ediyor
Kadrodaki ayrılıklar ve kontenjan düzenlemeleri nedeniyle değişim yaşandığını belirten Entok, buna rağmen Eskişehirspor’a gelmek isteyen çok sayıda futbolcu bulunduğunu söyledi. Yönetim olarak güçlü bir kadro oluşturmayı hedeflediklerini kaydeden Entok, takımın yeniden üst liglere yükselmesi için çalıştıklarını ifade etti.
Taraftara teşekkür etti
Eskişehirspor taraftarının kulübün en büyük gücü olduğunu vurgulayan Entok, taraftarların her şeyin en iyisini hak ettiğini söyledi. Yönetim kurulu olarak sorumluluklarının farkında olduklarını belirten Entok, yeni sezonda başarıya ulaşmak için tüm imkanları seferber edeceklerini kaydetti.




