Meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve dair müdürlerinin katıldığı toplantıda Başkan Kurt; vatandaşların sıkıntılarını, dilek ve şikâyetlerini dinledi. Odunpazarı Belediyesi’nin yönetimine geldikleri 3 buçuk yılda, Odunpazarı Bölgesi’nde yaptıkları çalışmaları anlatan Başkan Kurt, Odunpazarı için çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi. 

 

BİZ YAPIYORUZ ONLAR KAZIYOR

 

Daha önce Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy verilen bölgelere hizmet götürülmediğini anlatan Başkan Kurt, kendisinden önce Odunpazarı’nda belediye yönetimine Cumhuriyet Halk Partili bir belediye başkanının gelmediğini belirtti. Bu nedenle Cumhuriyet Halk Partisi’ne fazla oy çıkan yerlerin hizmet alamadığını söyleyen Başkan Kurt, “Yapılan son seçimlerle bu durumun değiştiğini kaydeden Başkan Kurt, kendilerinin de bu açığı kapatmaya çalıştığını vurguladı. “3 yılda 10 yılda AKP’li belediyenin yaptığı asfalttan daha çok asfalt yaptık. Onların yaptığı parktan, yeşilden, ormandan daha çok ürettik. Başarılı da bir hizmet ürettiğimizi düşünüyorum. Aksayan taraf yok mu, var. Bir kere iktidar partisi kadar para bulma şansımız yok. Ancak şundan emin olun, onların buldukları para ile yaptıkları işten daha çok iş yaptı” dedi.

 

SİYASETLE YÖNETİLMEZ

 

Eskişehirsporun durumuna da değinen Başkan Kurt, Eskişehirspor’un buralara nasıl geldiğinin herkes tarafından iyi değerlendirmesi gerektiğini söyledi. Eskişehirspor’un siyasallaştırıldığını vurgulayan Başkan Kurt, “Bu spor kulübü siyasallaştıkça, bu işi siyasetle yönetmeye devam ederlerse Eskişehirspor bu şekilde devam eder. Hiç olmadığı kadar iktidar partisi Eskişehirspor’a el koydu, yönetmeye çalıştı. Neredeye yönetim kurullarını bile kendileri yaptı. Sonuçta takım hem küme düştü hem de borcu katlandı. Başarısız bir yönetim oldu ve bunun sonucunu bugün çözmeye çalışıyorlar” dedi.