Çerçioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, parti içinde yaşanan sorunların çözümü için defalarca girişimde bulunduklarını ancak sonuç alamadıklarını belirtti.

“Aynı Yolda Yürüme İmkanım Kalmadı”
Parti içinde anti-demokratik uygulamalara maruz kaldıklarını ifade eden Çerçioğlu, “Dürüstlük, yasalar çerçevesinde hizmet ve kamu ahlakından taviz vermeme ilkelerim nedeniyle CHP ile aynı yolda yürüme imkanım artık bulunmamaktadır. Bu noktaya gelinmemesi için her seviyede taleplerimi dile getirmeme rağmen şahsım ve ailem hedef alındı” dedi.

“Hizmet Etmeye Devam Edeceğim”
CHP’de siyaset yapma imkanı kalmadığını belirten Çerçioğlu, gördüğü lüzum üzerine parti üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. Çerçioğlu, “Bundan sonra da aynı şevk ve azimle, hiçbir ayrım yapmadan Aydın halkına hizmet etmeye devam edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bülten