AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, partinin çeyrek asırlık siyasi yolculuğunu anlatarak Türkiye Yüzyılı hedeflerine vurgu yaptı.

Dede Korkut Parkı’nda 25. Yıl Programı

AK Parti’nin kuruluşunun 25. yılı kapsamında Eskişehir İl Başkanlığı tarafından Dede Korkut Parkı’nda özel bir etkinlik düzenlendi. İl Başkanı Gürhan Albayrak, partinin 14 Ağustos 2001’de kurulduğunu hatırlatarak, 3 Kasım 2002 seçimlerinden itibaren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’nin kapsamlı bir kalkınma sürecine girdiğini söyledi.

AK Parti Eskişehir

Yatırımlar ve Milli Projeler

Albayrak, sağlık, eğitim, ulaşım, enerji ve savunma sanayii alanlarında yapılan yatırımlara dikkat çekti. Togg, İHA ve SİHA’lar, HÜRJET, KAAN ve TCG Anadolu gibi projeleri örnek göstererek Türkiye’nin yerli ve milli üretimde geldiği noktayı vurguladı.

“Milletimizle Omuz Omuza Verdik”

AK Parti’nin 25 yıllık süreçte siyasi ve ekonomik krizlerle karşılaştığını belirten Albayrak, “Her defasında milletimize güvendik. Önümüze çıkarılan engeller karşısında geri adım atmadık” dedi.

AK Parti Eskişehir

Türkiye Yüzyılı Vurgusu

Albayrak, önümüzdeki dönemde terörsüz Türkiye hedefi, yeni ve sivil anayasa, yüksek teknolojide ilerleme, ekonomik güçlenme ve enerji ile savunmada tam bağımsızlık hedeflerine odaklanacaklarını ifade etti. “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı’nı milletimizle birlikte inşa edeceğiz” sözleriyle mesajını tamamladı.

Kaynak: Haber Merkezi