KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ; (21 Mart–20 Nisan)  Sevgili Koçlar, 2018 yılı hayatınızda bazı önemli kararlarınızı sonuçlandırabileceğiniz ve daha fazla değişimi tetiklendirecek faaliyetlerle karşılaşabileceğiniz bir yıl olacak.

 

Yönetici gezegeniniz Mars, ocak ayı ve şubat ayı ortalarına kadar sekizinci evinizde geçiyor. Eşiniz yada ortağınızla mal ve parayla ilgili egosal çatışmalar söz konusu olabilir. Vergi, kredi gibi ödemeleriniz ve mali işlersizi yeniden değerlendirmek zorunda kalabilirsiniz.

 

4- 9 Ocak tarihlerinde gezegeniniz Mars-Jüpiter beraberliğinde, yoğun ve heyecan verici deneyimler yaşatacak ve ideallerinizi gerçekleştirme fırsatı elde edebilirsiniz. Finansal bir gelişme, yabancı biriyle evlilik, yada ortaklı bir iş kurabilirsiniz. Seyahat konularında ve  eğitim amaçlı girişimlerde bulunmak için fırsatlar ortaya çıkabilir.

Bu kilo vermek ve diyete başlamak ve detoks rejimleri için mükemmel bir zamandır.  

 

Mart ayında Venüs ve Merkür burcunuzda ilerleyecek ve Güneşte yeni başlangıçlarınızı aydınlatmaya çalışacak. Enerjiniz artıyor. Cazip, eğlenceli ve heyecan verici gelişmeler gündeme gelebilir. İlişkilerinizde var olan sorunları aşabilirsiniz. Eğer bekârsanız yeni bir ilişkiye yelken açabilirsiniz. Ciddi bir ilişki içindeyseniz sağlam temele dayandıracağınız adımlar atabilirsiniz.

Yeni bir yaratıcı projeye başlayabilir, iş kurabilir veya profesyonel bir çabanızın sonucunu alabilirsiniz.

 

Son yedi yıldır özgürlük ve beklemediğiniz yenilikleri yaşamınıza taşıyan Uranüs ve nihayetinde 15 Mayıs'ta burcunuzdan ayrılarak Boğa burcuna giriş yapıyor. Zorlandığınız ve kendinizi baskı altında hissettiğiniz konularda rahatlamalar söz konusu olabilir.

Artık Hayatınızda değişmesi gereken noktaları yeniden tespit edebilir, bakış açınızı, gelecek vizyonunuzu ve düşüncelerinizi mükemmel bir uyum içinde şekillendirebilirsiniz.

27 Mayısta gezegeniniz Mars- Jüpiter'e bağlantı kuruyor. Hemen hemen her girişimizde hedeflerinizi gerçekleştirme fırsatı bulabilirsiniz.

 

Haziran ve temmuz ayları aile ve varsa coçuklarınızla bol bol birlikte vakit geçirebilir bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Çocukluğunuzun geçtiği yerleri ziyaret ederek görmediklerinizi görme imkânı bularak anılarınızı yâd edebilirsiniz.

Bekâr koçlar bu dönem âşık olma ihtiyacı hissedebilirsiniz zira aşk kapınızı çalıyor. Beklediğiniz veya kriterlerinize uygun partneri bulabilirsiniz. Yeni aşk ilişkileri, flörtler, romantik kaçamaklar, tatiller, fuarlar, eğlencelerle aşk hayatınız hareketleniyor. Bu dönem Duygusal beraberliklerin pek çoğu bebek yapabilir.

 

Ağustos ayında günlük yaşamınız ve iş hayatınız eğlencenin önüne geçiyor. İşinizi, ofisinizi değiştirebilirsiniz. Varsa yardımcılarınız yada evcil hayvanlarınızla ilgili yoğun uğraşlar verebilirsiniz.

 

Eylül ayında Güneş Terazi burcuna geçişiyle  Aşk ve sosyal hayatınızda daha faal hale gelebilirsiniz. Ciddi ilişki içinde olan Koçların bir kısmı evlenerek ilişiklerini resmiyete kavuşturabilirler.

Ekim ayında Bu arada maddi çıkarlarınızı kendi başınıza öne çıkarmak için başkalarını desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Mevcut işleriniz gerileyebilir. Sağlığınıza daha fazla dikkat etmeniz gereken bir dönem, dinlenmek ve enerjinizi doğru kullanmanız gerekiyor.

 

Kasım-Aralık ayları ise hayatınızın her alanında umutlarınız, beklentileriniz  karşılığını bulabilir.5- 7 Aralık tarihlerinde Mars-Neptün kavuşumunda maneviyata yönelebilirsiniz. Haberci rüyalar ve sezgileriniz yaşamınızda bazı açılımları hızlandırabilir.

 

20–21–22 Aralık Güneş-Uranüs trinesi ile, iş arayan bir kısım Koçlar iş bulabilir, bazılarınız, kariyerinde İlerleme fırsatı bulabilirler.  İş seyahatleri, sosyal fırsatlar aşk ve maddi yaşamsızda sürpriz gelişmeler ve iyi haberler alabilirsiniz. 

Sevgili koçlar Yılın son ayları kişisel horoskoplarınızın durumuna göre bazı sağlık koşullarınız ameliyat operasyon gibi köklü çözümlere yönlendirebilir, çevrenizde doğum-ölüm sevindirici ve üzücü gelişmelerde meydana gelebilir.

 

Sevgili koçlar,8. evinizde 8 Kasım 2018 tarihine kadar kalacak olan Jüpiter, finansal ödüller getirebileceğini işaret ediyor. Maddi ve manevi değişimlere, var olan hastalıklarınıza şifa ve dönüşümlere yol açabilir. Yeni ortaklıklar kurabileceğiniz işlere girişebilir, ortak kazanç elde ettiğiniz işinizi ortağınızdan yada aileden kalan işleri devrala bilirsiniz. Müşterek mali konulara ilişkin herhangi bir anlaşmazlık,  lehinize sonuçlanabilir. Beklediğiniz mirasa kavuşabilirsiniz. Jüpiter’in büyüten etki sorunlu birtakım ilişkileri bitirebilir ve nafaka, tazminat, sigorta telif gibi kazanımlar elde edebilirsiniz veya siz ödemek zorunda kalabilirsiniz. Finansal Durumunuzu toparlama fırsatları elde edebilirsiniz.

Gezegeniniz Mars,26 Haziran-27ağustos geri harekette olacak.

Merkür;22 Mart–15 Nisan Koç burcunda.

26 Temmuz*18 Ağustos Aslan burcunda,

16 Kasım–6 Aralık Yaydan Akrep burcuna gerileyecek.

Venüs;5 Ekim–16 Kasım Akrepten terazi burcuna gerileyecek,

Jüpiter;9 Mart–10 Temmuz Akrep burcunda

Satürn;17 Nisan–6 Eylül Oğlak burcunda gerileyecek.

 

 Bu tarihlerde hayatınızda sıkıntı, zorluk ve tıkanıklıklarla zaman zaman boğuşabilirsiniz. Dolayısıyla, değişim ve yenilenme dürtüsüyle harekete geçmeyin özellikle güzelleşmek adına cerrahi bir müdahaleye kalkışmayın. Yeni bir ilişkiye başlamak, ev-araba almak, sözleşme imzalamak için acele kararlar vermeyin, gezegenlerin düz hareketine geçmesini bekleyin.

Yarım kalmış ilişkileriniz, geçmişe dair iş ve meseleleriniz beklenmedik bir şekilde yinelenmek üzere karşınıza çıkabilir.

Bu dönemlerde hayata farklı bir bakış açısıyla yaklaşarak, hedeflerinizi ve yaşamda ne yönde ilerlemek istediğinizi keşfetmeye çalışmalısınız.

Kişisel horoskopunuzda bu gezegenlerden biri yada bir kaçı Rx ise tam tersi size iyi gelecek olumlu ilerlemeler kaydedeceksiniz.sevgili Koçlar Mutlu yıllar..

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım. Sevgiler.