Burdur-Fethiye kara yolunda 8 Aralık tarihinde meydana gelen ve tüm şehri yasa boğan zincirleme trafik kazasından 15 gün sonra bir acı haber daha geldi. Üç aracın karıştığı feci kazada ağır yaralanan ve günlerdir Antalya Şehir Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi gören 16 yaşındaki Hamit Toktaşer, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Genç Hamit’in vefatıyla birlikte korkunç kazada yaşamını yitirenlerin sayısı 3’e yükseldi.
Kaza Nasıl Meydana Gelmişti?
Hafızalardan silinmeyen kaza, Aralık ayının başında Burdur-Fethiye kara yolu üzerinde gerçekleşmişti. Savaş Toktaşer (35) yönetimindeki 07 L 9130 plakalı Tofaş Kartal marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak karşı şeride geçmiş; burada A.A. idaresindeki 15 AEH 778 plakalı panelvan ve Orçun V. yönetimindeki 07 ZD 017 plakalı Tofaş marka otomobille çarpışmıştı.
Can Pazarı Yaşanmıştı
Olay yerinde adeta can pazarının yaşandığı kazada, araç içerisinde sıkışan yaralılar itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu kurtarılmıştı. İlk etapta hastaneye kaldırılan sürücü Savaş Toktaşer ve yanında bulunan Erkan Toktaşer (24), sağlık ekiplerinin tüm çabalarına rağmen hayata tutunamamıştı. Kazanın üçüncü ağır yaralısı olan Hamit Toktaşer ise Burdur’daki ilk müdahalesinin ardından tam donanımlı tedavisi için Antalya Şehir Hastanesi’ne sevk edilmişti.
Cenazesi Memleketi Van’a Gönderilecek
İki haftayı aşkın süredir yaşam savaşı veren 16 yaşındaki Hamit Toktaşer’in bugün öğle saatlerinde gelen acı haberi, ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. Edinilen bilgilere göre, talihsiz gencin cenazesi işlemlerinin ardından memleketi Van’ın Muradiye ilçesine gönderilerek burada toprağa verilecek. Kazayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma ise devam ediyor.





