Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, çeşitli kesimlerden gelen konuklarını makamında kabul etti.
Bu kapsamda, TV 24 Muhabiri Ahmet Taner Işıldak ve Kameraman Gökhan Bektaş, Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret ederek yürüttükleri medya çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Vali Aksoy ayrıca, Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri Selin Eker ve Hilal Yeğen ile Osmangazi Üniversitesi Çevre Koruma ve Kontrol Bölümü öğrencisi Beril Özgüt’ü makamında ağırladı.
Bir diğer ziyarette ise, Aydın ili Fatih Mahalle Muhtarı Yıldız Karadaş Taşçıoğlu ailesiyle birlikte Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret etti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette yerel yönetimler ve mahalle çalışmaları üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.
Vali Aksoy, kendisini ziyaret eden tüm misafirlere teşekkür ederek, başarı ve sağlık dileklerini iletti.





