U15 Ligi’nde sezonun tamamlanmasıyla birlikte zirve yarışı da netlik kazandı. Daha önce şampiyonluğunu ilan eden DSİ Bentspor’un ardından Demirspor da ligi üst sıralarda bitirmeyi garantileyerek önemli bir başarıya imza attı.
Sezonun kritik karşılaşmalarından biri olan ve 4. haftadan ertelenen mücadelede Öncüspor’un Çelikordu’yu 3-1 mağlup etmesiyle birlikte Demirspor’un ilk iki sıradaki yeri matematiksel olarak kesinleşti. Bu sonuç, zirve yarışındaki dengeleri de tamamen belirlemiş oldu.
Elde edilen başarıların ardından DSİ Bentspor ve Demirspor, U15 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakalarında Eskişehir’i temsil etme hakkı kazandı. Her iki ekip de sezon boyunca ortaya koydukları performansla dikkat çekti.
Gözler şimdi Türkiye Şampiyonası’na çevrilirken, temsilcilerimizin bu platformda göstereceği performans merakla bekleniyor. Eskişehir futbolu altyapı düzeyinde önemli bir başarıya daha imza atmış oldu.





