Eskişehir İl Millî Eğitim Müdürü Sinan Aydın, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında TOKİ Şehit İkram Cirit Özel Eğitim Uygulama Okulunu ziyaret etti. Ziyarette özel eğitime yönelik çalışmalar, okulun ihtiyaçları ve öğrencilerin eğitim süreçlerini güçlendirmeye yönelik yapılabilecek iyileştirmeler ele alındı.
Aydın, özel eğitim okullarının kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu vurgulayarak öğretmenlerin özverili çalışmalarını ve ailelerin destekleyici tutumlarını takdir etti. Özel gereksinimli öğrencilerin gelişimini desteklemeye yönelik tüm çalışmaların sürdüğünü ifade etti.
Etkinlik kapsamında Sakarya Anaokulu öğrencilerinin gönderdiği hediyeler de miniklere ulaştırıldı. Ziyaretin, özel gereksinimli öğrencilerin eğitim süreçlerine verilen önemin bir göstergesi olduğu belirtildi.







