İstanbul Avcılar'da korkunç bir cinayet işlendi. Berik Sokak üzerindeki bir apartmandan yükselen kadın çığlıkları üzerine mahalle sakinleri polisi aradı. Olay yerine gelen ekipler, evin içinde 53 yaşındaki Murat Yıldız’ın darp edilmiş ve silahla vurulmuş cesediyle karşılaştı.

Polis, çevredeki görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda olay sonrası evden 3-4 kişinin koşarak kaçtığını tespit etti. Ekipler kaçan şüphelilerin peşine düştü. Ayrıca evde bulunan bir kadın gözaltına alındı.

Mahalleli endişeli
Olaya tanık olan bir vatandaş, “Kadın çığlığı duyduk, hemen ardından silah sesi geldi. 155’i aradık. Polis geldiğinde evden 6 kişi çıkmıştı. Tanımıyoruz ama bu eve daha önce de narkotik baskın yapılmıştı. Mahalle olarak rahatsızız,” dedi.

Yıldız’ın cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Cinayetle ilgili soruşturma devam ediyor.

Muhabir: Burcu Birsen Günver