2 Eylülspor Teknik Direktörü Oktay Arıkan, Milli İrade’ye yaptığı özel açıklamalarda hem ara transfer dönemini hem de ligin ikinci yarısındaki ilk maç olacak Bozanspor derbisini değerlendirdi. İkinci yarıya iyi başlamanın kritik olduğunu belirten Arıkan, derbinin öneminin farkında olduklarını söyledi.

“BOZAN MAÇININ ÖNEMİNİ BİLİYORUZ”

Takım olarak iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini ifade eden Oktay Arıkan, “Bizim için ikinci devreye iyi başlamak çok önemli. O yüzden Bozan maçının önemini biliyoruz ve iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. İyi başlamak çok önemli, kazanarak başlamak istiyoruz” dedi.

TRANSFERLER GÜÇ KATACAK

Ara transfer döneminde kadroya dahil edilen oyunculara da değinen Arıkan, “Yeni gelen arkadaşlarımız oldu. Berkay Erçin, Yunus Emre, Emirhan Harmancı, Ahmet Emin Taha… Bize güç katacaklarına inandığımız oyuncular” ifadelerini kullandı.

HEDEF GALİBİYET SERİSİ

İkinci yarıda oynanacak her karşılaşmanın final niteliği taşıdığını vurgulayan deneyimli teknik adam, “İkinci devredeki her maç bizim için çok önemli. Her maçımız final olacak. Bu yüzden iyi başlamak çok önemli” sözleriyle hedeflerinin Bozanspor derbisiyle birlikte galibiyet serisi yakalamak olduğunu dile getirdi.2 Eylülspor, hazırlıklarını sürdürürken gözler ligde ikinci yarının ilk haftasında oynanacak Bozanspor derbisine çevrildi.

Muhabir: Kaan Sezer