AK Parti’den Medya 26 Başkanı Gökhan Yıldırım’a Kritik Ziyaret!
AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Batı Anadolu Bölgesi İl Koordinatörü Mürsel Çavdar, Medya 26 Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Yıldırım’ı ziyaret etti. Geçtiğimiz ay Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında ifadesi alınmak üzere emniyete davet edilen ve ardından serbest bırakılan Yıldırım’a, Çavdar’dan "geçmiş olsun" mesajı geldi.
"Destek Mesajı Verildi" Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Mürsel Çavdar, Gökhan Yıldırım’a yaşanan süreçle ilgili iyi dileklerini ileterek desteklerini belirtti. Siyaset ve medya dünyasını bir araya getiren buluşmada, yerel medyanın önemi ve şehir gündemi üzerine de istişarelerde bulunuldu.
Yıldırım’dan Teşekkür Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gökhan Yıldırım, AK Parti MKYK Üyesi Mürsel Çavdar’a nazik ziyareti ve desteği için teşekkür etti. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.





