Süper Lig’in 9. haftasında Fenerbahçe’yi sahasında konuk edecek Galatasaray’da derbi öncesi prim hazırlığı gündeme geldi. Sarı-Kırmızılı yönetimin, kritik karşılaşmanın kazanılması halinde takıma 1,5 milyon euro prim dağıtacağı öne sürüldü.

Galatasaray-3

Galibiyete 1,5 milyon euro

Sabah’ın haberine göre Galatasaray yönetimi, geçen sezon uygulanan prim sistemini bu sezon da sürdürecek. Fenerbahçe karşısında alınacak galibiyet halinde futbolculara toplam 1,5 milyon euro prim ödenmesi planlanıyor. Derbi primi, sezon başında önemli karşılaşmalar için belirlenen kriterler doğrultusunda devreye girecek.

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi Kadrosu Ve Maç Fikstürü Belli Oldu 1

Özbek’ten takıma moral ziyareti

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in de derbi öncesinde Kemerburgaz Tesisleri’ni ziyaret etmesi bekleniyor. Özbek’in futbolcular ve teknik heyetle bir araya gelerek kritik Fenerbahçe karşılaşması öncesinde takıma moral vermesi planlanıyor.

Derbi öncesi geri sayım

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki ezeli rekabet, Süper Lig’in 9. haftasında bir kez daha sahne alacak. Sarı-Kırmızılılar, taraftarı önünde kazanarak hem derbiden galibiyetle ayrılmayı hem de şampiyonluk yarışında önemli bir avantaj elde etmeyi hedefliyor.

Kaynak: Haber Merkezi