3 Ekim 2023 tarihi itibari Mars gününden merhaba. Boğa burcunda ilerleyen Ay 04.20-08.03 saatleri arasında boşlukta ilerliyor ve sonrasında İkizler burcuna giriş yapıyor.Değişime ve iletişime yönelik olacağımız enerjiler getiriyor. İletişim ve zihinsel faaliyetlerimiz artarken, önemli görüşmelerimiz, duyurularımız ve çıkmamız gereken seyahatlerimiz için koşuşturmamız gerekebilir. Sonuç beklediğimiz işlerimizde önemli gelişmeler yaşayabiliriz. Önümüzdeki iki buçuk gün boyunca kardeşlerimiz, yakın çevremiz veya komşularımızı ilgilendiren meselelere de zaman ve enerji harcayabiliriz.

Günün ilk yarısı Ay-Satürn karesi etkili oluyor.Önemli iş ve girişimlerimizde istediğimiz etkiyi sağlamakta güçlük çekebiliriz. Otorite figürleriyle veya yaşantımızdaki meselelere aşırı muhafazakâr bir yaklaşımı olan insanlarla çatışmalar yaşayabiliriz. Dolayısıyla Gerginliklerden uzak durmalı, esnek ve barışçıl hareket etmeliyiz.

Günün gezegen hareketinde Merkür-Plüton trinesini etkili oluyor. Hayatınızın gerçek amacını gerçekleştirmek adına fikirler geliştirebileceğiniz bir dönemdir. Derin mevzular, zor hedeflere kendinizi kilitleyebilecek güç ve cesareti bulabilirsiniz. Kelimeleriniz insanlar üzerinde son derece etkili olacak, sizi mesleki ve iş alanınızda avantajlı duruma taşıyacaktır. Yüksek algı ve azminiz sayesinde sizden saklanan ve sizde merak uyandıran gizli mevzuları gün ışığına kavuşturma eğilimde olabilirsiniz. Önemli bir sırra şahit olup onu saklamaya karar verebilirsiniz.

Duygularınızı güçlendirmek ve geliştirmek için iyi bir fırsattır. İlişkilerde yakın bağlar ve olumlu dönüşler gerçekleşecektir. Araştırma gereken işleriniz için yapacağınız seyahatlerde aydınlatıcı deneyimler yaşayabilirsiniz.

Kişisel olarak tek başınıza aşamadığınız bazı psikolojik problem ve sorunlarınız için profesyonel bir danışmandan destek alabilirsiniz sevgili dostlar.

Sevgi hayatımızdaki şifa kaynağımızdır. Sevgi frekansında kalıp sevgiyle şifalanalım.

Sevgiler.